dimecres, 6 de febrer del 2008

Benvinguts al Bloc del 5è Congrés d'Ateneus de Catalunya

Aquest bloc serà l'espai de comunicació i participació virtual del 5è Congrés d'Ateneus de Catalunya, organitzat per la Federació d'Ateneus de Catalunya. Hi anirem penjant totes les informacions d'interès per a les entitats federades, els materials de treball, els documents que generin les associacions durant el procés dels debats locals, els resultats dels debats temàtics i tota la documentació que es desenvolupi durant aquest procés congressual.

Demanem a totes les entitats federades que ens facin arribar tots els documents que generin a través dels debats locals, per tal de penjar-los al bloc i que siguin consultables per a la resta d'associacions membres de la FAC. Cal fer-los arribar a l'adreça congres@ateneus.cat. Moltes gràcies per avançat! El protagonisme d'aquest congrés recau totalment en les entitats federades, per tant, anirà bé que tots puguem anar veient els resultats que s'obtinguin a cadascuna de les entitats.

Esperem que aquest bloc sigui una bona eina d'informació i comunicació i que afavoreixi la participació de totes les entitats federades.